Lege Ellen Skjelbred

Om lege

ELLEN SKJELBRED

Mediwave er en av Norges få sexolog-klinikker i Norge med sexolog Ellen Skjelbred i spissen. Ellen uttaler seg stadig vekk om sexologi i media og blir hyppig brukt i artikler.

Sexolog med legeutdannelse

Ellen, som er gründer og sexolog i Mediwave, har tidligere praktisert som fastlege i Ullern bydel i Oslo, og har mange års erfaring som bedriftslege. Hun har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og innehar en utdannelse som fysioterapeut.
Ellen har blant annet vært ansatt som spesiallege i Direktoratet for arbeidstilsynet, og har arbeidet med miljø- og yrkesmedisin på Ullevål sykehus.

Godkjent sexologisk rådgiver

Ellen har gjennomført videreutdanning innen sexologi ved Universitetet i Agder fra 2011 til 2013, og er godkjent sexologisk rådgiver.

Det er få legeutdannet i Norge som praktiserer som sexologer. Fordelen med Ellen sin bakgrunn er at hun har erfaring med langt flere behandlingsmuligheter enn mange andre sexologer. Som lege kan hun skrive ut reseptbelagte medisiner og ta blodprøver for å avdekke mangler, som for eksempel hormonmangler. Dette i tillegg til å behandle pasienter med  Sparkwave trykkbølgebehandling.

Tore Borg, Sexologisk Rådgiver

Sexologisk Rådgiver

Tore Borg

Lang erfaring som sykepleier

Tore har jobbet som kreftsykepleier ved Raduimshospitalet i 39 år – og har vært opptatt av pasienters seksuelle helse etter kreftbehandling.

I dag jobber Tore også som sexologisk sykepleier ved Radiumshospitalet med spesielt fokus på lyst- og ereksjonsproblematikk blant menn.

Tore er en annerkjent foredragsholder, og holder foredrag om lyst- og ereksjonsproblematikk blant menn både nasjonalt og internasjonalt.

Sparkwave

Tore behandler også pasienter med Sparkwave – en trykkbølgebehandling som har vist seg svært effektiv i behandling av ereksjonsproblemer.

Utdanning

Tore er utdannet sykepleier, og har spesialisert seg som sexologisk rådgiver ved Universitetet i Agder i 2007.

Torill Staavi - Prosjektansvarlig MediWave

Prosjektansvarlig

Torill Staavi

Den første du møter

Torill er stemmen du møter på telefonen når du ringer MediWave. Hun kan svare deg på de fleste spørsmål angående sexologi og våre behandlinger.

Torill hjelper deg gjerne med timebestilling og bestilling av resepter.

Bakgrunn

Torill har lang erfaring fra sekretærfunksjon og som Office Manager i et ingeniørselskap. Videre har hun jobbet med salg og markedsføring.