ellen-headshot

Om lege

ELLEN SKJELBRED

Mediwave er en av Norges få sexolog-klinikker i Norge med sexolog Ellen Skjelbred i spissen. Ellen uttaler seg stadig vekk om sexologi i media og blir hyppig brukt i artikler.

Sexolog med legeutdannelse

Ellen, som er gründer og sexolog i Mediwave, har tidligere praktisert som fastlege i Ullern bydel i Oslo, og har mange års erfaring som bedriftslege. Hun har medisinsk embetseksamen fra Universitetet i Oslo og innehar en utdannelse som fysioterapeut.
Ellen har blant annet vært ansatt som spesiallege i Direktoratet for arbeidstilsynet, og har arbeidet med miljø- og yrkesmedisin på Ullevål sykehus.

Godkjent sexologisk rådgiver

Fra 2011 – 2013 tok hun videreutdanning innen sexologi ved Universitetet i Agder, og er godkjent som sexologisk rådgiver.

Det er få legeutdannet i Norge som praktiserer som sexologer. Fordelen med Ellen sin bakgrunn er at hun har lagt flere behandlingsmuligheter, som blant annet å skrive ut reseptbelagte medisiner, ta blodprøver for å avdekke mangler av eksempelvis hormoner og benytter seg av Sparkwave trykkbølgebehandling.

Mediwave holder sentralt til på Majorstua

Du finner oss i Hegdehaugsveien 36 A i 2. etasje – med inngang på baksiden av gården.

Med bil kjører du inn på oversiden fra eveiskjørte Professor Dahlsgate. Der er det ofte ledig gateparkering. Bogstadveien parkeringshus ligger på andre siden av veien.

Kommer du med tog er det cirka 15-20 minutter gåavstand fra Nasjonaltheatret.

Kommer du med annen kollektiv er det Homansbyen som er stoppestedet. Der ifra er det 4 minutter å gå. Trikk 11 eller buss 111 eller N2.

Kontaktinformasjon

Ikke nøl med å ta kontakt om sexologiske problemstillinger. Vi er her for å hjelpe deg!
Det er full taushetsplikt og ingen opplysninger vil bli sendt videre uten samtykke fra den det gjelder.

Praksisen har ingen trygderefusjon.

Mediwave har inngang rett ved Bogstadveien
MediWave - Parkeringsmuligheter like ved klinikken
MediWave - Klinikken sett fra utsiden